Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (11:30) nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau cu probleme semnificative în ceea ce priveşte fluenţa traficului.
În judeţul Timiş, pe DN6 Izvin – Remetea Mare, în zona în care se realizează un sens giratoriu, astăzi se execută lucrări la benzile de accelerare şi decelerare pentru DN6F şi, din această cauză, traficul rutier este uşor îngreunat.
De asemenea, circulaţia este uşor îngreunată şi pe DN1 Braşov – Ploieşti, la Posada (judeţul Prahova), la kilometrul 115+350 de metri, unde un podeţ este în reparaţii.
Reamintim că pe DN7, în judeţul Arad, în vederea executării unor lucrări la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, circulaţia este întreruptă la kilometrul 540+248 de metri, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad. Traficul rutier se desfăşoară deviat, din localitatea Tudor Vladimirescu – pe DJ682C – DJ709 – de unde se iese în Centura NV Arad.