Doua persoane – un barbat din Bucuresti si o femeie din judetul Ilfov – au fost retinuti de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, fiind suspectati ca au spart doua bancomate din Campina, de unde au furat bani. Un al treilea – un barbat din judetul Brasov, complice al celor doi – a fost prins si el, dar a fost internat, intrucat figura cu afectiuni care presupuneau asigurarea asistentei medicale intr-o unitate spitaliceasca.
Politistii i-au prins pe cei trei dupa ce oamenii legii de la Politia Campina au fost alertati ca la un bancomat din municipiu, care apartine unei agentii bancare, s-a dat o lovitura – prin distrugerea fantei care elibereaza numerar – fiind sustrasi bani. Potrivit declaratiilor martorilor, principalii suspecti se deplasau cu un autoturism care trecuse prin municipiu.
Ca urmare a colaborarii politistilor din localitatile limitrofe Campinei, si a cercetarilor derulate de ofiterii de la Serviciul de Investigatii Criminale Prahova, infractorii au fost opriti si imobilizati de catre politistii rutieri in Sinaia, dupa ce mai incercasera sa dea o alta lovitura, la un bancomat din Comarnic !
In urma perchezitiilor efectuate asupra celor trei, au fost gasiti atat banii care lipseau din bancomatele devalizate, cat si dispozitivele folosite in activitatea infractionala.
Oamenii legii au mai stabilit si ca persoanele in cauza sunt principalii autori ai mai multor spargeri de bancomate, comise atat in Prahova, cat si in alte judete, cercetarile in acest sens fiind derulate de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.
Fl. TANASESCU