Primaria Municipiului Ploiesti, prin Politia Locala Ploiesti, anunta ca in vederea pastrarii ordinii si linistii publice, a respectarii normelor de convietuire sociala, vor fi suplimentate efectivele de politisti locali care vor patrula pe strazile municipiului in perioada sarbatorilor de iarna.

Astfel, se va actiona in trei schimburi, cu 82 de politisti locali care vor fi in permanenta la dispozitia cetatenilor. Pentru desfasurarea activitatilor specifice, acestia au la dispozitie un numar de 14 autovehicule.

Echipajele mobile si cele pedestre de politisti locali vor actiona atât pentru asigurarea unui climat de ordine publica, cat si pentru mentinerea fluentei circulatiei pe drumurile publice.

De asemenea, politistii locali vor fi prezenti, in vederea prevenirii producerii oricaror fapte antisociale, in toate zonele aglomerate care sunt generate de manifestarile organizate pe domeniul public, de functionarea Oraselului Copiilor sau de prezenta unui numar mare de oameni la cumparaturi.

Totodata, dispeceratul institutiei functioneaza permanent. Ca urmare, se va interveni operativ in cazul oricarei solicitari, sesizarile cetatenilor putând fi preluate la numerele de telefon 954 si 0244513255.