FC Petrolul a încheiat la egalitate penultimul meci de pregătire din Antalya, 1-1 cu gruparea bulgară Litex Lovech. Scorul a fost stabilit încă din prima jumătate de oră, golul ploieştenilor fiind marcat de către Ovidiu Hoban (27).
“Găzarii” şi-au continuat seria prestaţiilor pozitive din cantonamentul de la Belek, în confruntarea disputată, în această seară, cu Litex Lovech, formaţia pregătită de către Hristo Stoichkov. Ploieştenii s-au văzut conduşi pe tabela de marcaj din minutul 24, atunci când Milanov a deschis scorul cu un şut din interiorul careului, dar au reacţionat rapid, Hoban (27) punctând pentru 1-1 la capătul unei combinaţii cu Jeremy Bokila. “Lupii” puteau încheia în avantaj prima parte, dar Sauvadet (35) s-a complicat în momentul în care ajunsese faţă în faţă cu portarul advers, iar Bokila (38) a ratat de puţin ţinta, după o centrare perfectă expediată de către Alcenat.
După pauză, ritmul jocului a mai scăzut, şi pe fondul avalanşei de schimbări din ambele tabere, iar scorul a rămas nemodificat. Cea mai mare ocazie le-a aparţinut, însă, petroliştilor, atunci când Younes (63), rămas singur la 6 metri, n-a reuşit să-l învingă pe Aleksandrov.
“Am întâlnit un adversar valoros şi pot să spun că am efectuat un antrenament solicitant. Echipa creşte de la meci la meci, se vede o atitudine foarte bună şi cred că suntem pe drumul cel bun. Mai avem de disputat un meci, cu Steaua Roşie Belgrad, şi aştept să avem, la fel, dăruire şi agresivitate în joc”, a declarat Cosmin Contra.
Petrolul va încheia seria meciurilor de verificare duminică, atunci când, de la ora 19.00, va juca cu Steaua Roşie Belgrad.