Un fost fotbalist – protagonistul unui grav accident rutier

Bucuria de nedescris prilejuită de câştigarea Cupei României, sâmbătă seară, de către Petrolul, s-a transformat într-o tristeţe fără margini, pentru familiile câtorva prahoveni !
Astfel, la primele ore ale dimineţii de sâmbătă spre duminică, când se sărbătorea în stradă faptul că Petrolul Ploieşti şi-a adjudecat a treia Cupă a României, în Strejnic a avut loc un grav incident rutier, care, din păcate, are ca protagonist un fost fotbalist. Este vorba despre Daniel Gheorghe, fost junior al Petrolului, care a evoluat apoi la Conpet Ploieşti şi Kaproni Petrolistul Boldeşti, el fiind nimeni altul decât fratele fostului atacant al Petrolului, Orlando Gheorghe !
La aproximativ o oră după petrecerea fanilor din centrul Ploieştiului, acesta a provocat un grav accident în Strejnic, accident în urma căruia o persoană a decedat pe loc, a doua – ieri, iar a treia se află, de asemenea, internată !
Aflat la volanul propriului autoturism, Daniel Gheorghe a pierdut controlul volanului, intrând în plin într-un grup de tineri care mergeau pe partea dreaptă a carosabilului, către localitatea prahoveană Strejnic. Impactul a fost atât de violent încât unul dintre băieţi, Bogdan Carol Alexandru Ratoi (foto), de 21 de ani, a decedat pe loc. Două fete – au fost transportate imediat la Spitalul Judeţean, dar, din păcate, pentru una dintre persoane nu s-a mai putut face nimic, ieri survenind al doilea deces! Cel care a produs accidentul aşteaptă, în schimb, decizia judecătorilor, fiind foarte posibil ca să primească un mandat de reţinere pentru 29 de zile, informaţiile oferite de către Poliţie confirmând în urma controlului cu aparatul etilotest, faptul că şoferul, consumase băuturi alcoolice înainte de a se sui la volan !