Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale. Unele precizări trebuie însă făcute.
Astfel, informăm că circulaţia rutieră pe podul de la Agigea, situat pe DN 39, la km. 8+988 de metri, va fi întreruptă în perioada 3 iunie – 31 decembrie 2013, în ziua de miercuri spre joi a fiecărei săptămâni, în intervalul orar 03.00 – 04.15, precum şi în perioada 3 – 8 iunie 2013, zilnic, pentru intervale de timp de câte 10 minute, intercalate cu intervale de 20 de minute în care circulaţia va fi deschisă, în vederea executării unor lucrări. Restricţia de viteză de 50 km/h rămâne valabilă.
Semnalăm, de asemenea, că în perioada 3 – 12 iunie 2013, se va întrerupe circulaţia rutieră pe DN65F, pe sectorul cuprins între kilometrii 9+425 de metri şi 14+100 de metri, în zona municipiului Craiova, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la un pasaj rutier. Traficul autovehiculelor se va desfăşura deviat, în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare:
• DN6B km. 2+850 de metri (Str. Simnicului) – intersecţie cu Bd. Dacia km. 1+350 de metri – Bd. Dacia intersecţie cu DN6 km. 231 – DN6 km. 234+400 de metri.
Menţionăm că pe DN6B, la km. 2+430 de metri există un pasaj superior de cale ferată la care gabaritul de liberă trecere este de 4,8 metri. Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate prin piloţi de circulaţie care vor fi în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară corespunzătoare închiderii circulaţiei.
Amintim că în centrul staţiunii Sinaia se execută lucrări de amenajare urbanistică şi, din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară deviat pe DN1 – varianta care trece prin dreptul gării.
Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme în traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise din cauza vremii sau din alte motive.