Aglomeraţie în staţiunile de pe Valea Prahovei, acolo unde foarte mulţi elevi din toate colţurile ţării au ales să-şi petreacă vacanţa de iarnă. Cei mai mulţi dintre aceştia au mers în tabere de schi organizate în timp ce alţii au apelat la monitori specializaţi pentru a desluşi tainele sporturilor de iarnă. La finalul vacanţei atât turiştii cât şi gazdele s-au despărţit cu greu iar acum abia aşteaptă următoarele zile libere pentru a se revedea din nou.
Pârtiile au fost foarte aglomerate şi în acest weekend, turiştii dorind să profite din plin atât de vremea frumoasă cât şi de stratul consistent de zăpadă. Pe pârtia “Kalinderu” din Buşteni instalaţiile de transport pe cablu au funcţionat din plin iar la baza pârtiilor a fost un furnicar de nedescris. Copiii au ajuns la finalul vacanţei dar şi al taberelor de schi. Pentru a se putea mândri cu experienţa căpatată în ultima săptămână, micii schiori au mai avut de trecut o probă în aplauzele părinţilor sosiţi pe pârtie pentru a-i încuraja.
În ultima zi de vacanţă copiii au avut parte şi de petrecerile de final de tabară dar cu toţii au fost suficient de odihniţi pentru proba slalomului.
Pentru a se putea mândri cu abilităţile căpătate în această vacanţă, copii au primit atât medalii cât şi diplome.
După o săptămână plină cu vreme frumoasă şi zăpadă din belşug, elevii s-au întors din nou la şcoală. Investitorii din turism de pe Valea Prahovei nu-şi fac însă probleme şi aşteaptă un nou val de turişti, miza fiind vacanţa studenţilor care abia a început. La munte vremea se anunţă în continuare frumoasă iar stratul de zăpadă de pe toate pârtiile este destul de consistent, acesta fiind motivul pentru care se aşteaptă încă o săptămână foarte aglomerată, pe Valea Prahovei.