Lămâia este un produs miraculos pentru uciderea celulelor canceroase. Ea este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia.

De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru că există producători interesați să facă mulți bani lansând pe piață medicamente sintetice, care fac și bine, dar și rău. Asta pe când lămâia nu are deloc reacții negative, fiind însă mult mai eficientă. În plus, tratamentul este și mult mai ieftin.

Lămâii i se atribuie multe virtuți, dar cea mai interesantă este aceea în combaterea cancerului. Efectul produs asupra chisturilor și tumorilor este cu adevărat miraculos. Acest fruct este un remediu probat contra neoplasmului de toate tipurile, mai ales când această boală este în stare incipientă. Gustul ei este agreabil și el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Se consideră, de asemenea, că fructul de lămâi este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controlează infecțiile bacteriene și cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni și a viermilor intestinali, regularizează tensiunea arterială crescută și este antidepresiv, combate stress-ul și depresiile.

Experimentele efectuate de cercetători au relevat că sucul de lămâie distruge definitiv celulele maligne din 12 tipuri de cancer, printre cele mai numeroase fiind cel de colon, de prostată, de plămân, de pancreas și, mai ales, cel limfatic.

De fapt, s-a demontrat că sucul de lămâie acționează de 10.000 de ori mai bine decât Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual pentru încetinirea creșterii celulelor canceroase în cazul leucemiei.