CSU Asesoft Kaproni a disputat, ieri după-amiază, un meci amical la Pucioasa, în compania unei echipe de liceu din localitate. Din lotul formației satelit a campioanei României au făcut parte și cei mai tineri 3 componenți ai Asesoftului – Vlad Negoițescu, Vlad Dumitrescu și Adrian Movileanu, dar și Ștefan Neagu, Andrei Ene, Ștefan Ianuli sau Ștefan Berinde.

„Am onorat invitația primită în urmă cu două luni din partea conducerii unuia dintre liceele din localitate. A fost un meci în care am pus accentul pe faza ofensivă și le-am acordat o mai mare libertate băieților, iar fanii prezenți la sală l-au putut vedea la lucru pe Ștefan Ianuli, jucător originar din Pucioasa. Vom mai participa la astfel de acțiuni și pe viitor, întrucât tinerii noștri baschetbaliști au nevoie și de unele partide fără miză, pentru a se cunoaște mai bine și a închega relațiile de joc”, a precizat Titi Mircea, antrenorul ploieștenilor.

Sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Olimpia, CSU Aseosft Kaproni va primi vizita lui BC Miercurea Ciuc, în capul de afiș al etapei a 3-a a fazei secunde din Liga I. Ambele echipe au la activ câte o victorie și o înfrângere, împărțind poziția secundă, în spatele liderului CS Universitatea Cluj Napoca.