Micuţii baschetbalişti de la Asesoft Junior, precum şi mini-majoretele clubului ploieştean vor avea un program inedit în zilele de 1 şi 2 Mai. Scutiţi de la antrenamente, copiii vor întreprinde unele activităţi mondene, menite să le ofere un alt tonus înaintea Campionatelor Naţionale din luna iunie.
Însoţiţi de antrenori şi părinţi, baschetbaliştii vor vizita (sâmbătă, 03.05 – ora 15:00) Grădina Zoologică de la Bucov, mereu o gazdă primitoare pentru grupele de copii şi juniori ale clubului ploieştenean.
Mini-majoretele, în schimb, vor merge vineri, 02.05, de la ora 11:00, la un film 3D, pentru ca, sâmbătă, la ora prânzului, să participe la un eveniment cu totul inedit, în incinta „Decathlon Ploieşti”, partener de încredere al campioanei CSU Asesoft. După ce au susţinut mai multe reprezentaţii la Sala Olimpia şi nu numai, la meciurile din sezonul regulat, turneul final al Cupei României sau evenimente filantropice, mini-majoretele vor îmbrăca, în cadrul unei prezentări de modă, costume de baie pentru copii. Evenimentul se va desfăşura la „Decathlon Ploieşti”, sâmbătă, de la ora 13:00.
”Vă doresc să vă bucuraţi din plin de această mini-vacanţă de 1mai pentru a fi, ulterior, alături de mini-campionii de la Asesoft Junior la competiţiile importante de la începutul verii. Promitem că nu vă vom dezamăgi şi, împreună, ne vom bucura de noi rezultate importante obţinute de cei mai mici dintre juniorii clubului ploieştean”, a punctat Ionuţ Urzeală, manager-proiect Asesoft Junior.