În data de 09 mai 2014, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova în parteneriat cu Consiliul Judeţean Prahova, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Prahova, Asociaţia Zonta Club Ploieşti şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova organizează – Ziua Europei – Europa Tinerilor (oportunităţile pe care le-a adus UE cetăţenilor şi tinerilor şi provocările cu care se confruntă tinerii în zilele noastre – droguri, şomaj, trafic persoane).
Această acţiune se desfăşoară la nivel naţional şi este iniţiată de Ministerul Tineretului şi Sportului, aceasta are menirea de a reuni profesori în domeniu şi tineri cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani.
Cu acest prilej, vă invităm să participaţi la această acţiune care va avea loc între orele 10.30 – 13.00 şi se va desfăşura la Sala Europa din cadrul Consiliului Judeţean Prahova – Ploiesti, B-dul Republicii, Nr. 2-4, Palatul Administrativ, intrarea H.
Confirmarea participării dumneavoastră se face până în data de 08 mai 2014 la telefon 0371 129 021 sau e-mail djst.prahova@mts.ro – persoană de contact Inspector Tineret – Mihaela Opriş.