Colegii elevului Colegiului Economic ”Virgil Madgearu” din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, au organizat un spectacol caritabil la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti pentru a ajuta familia tânărului să strângă suma de 100.000 euro, necesară pentru transplantul medular care i-ar putea salva viaţa.
Astfel, marţi, 27 ianuarie, la ora 17.30, toţi cei care doresc să-l ajute pe Mădălin Ivan sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde pot dona diverse sume de bani. Cei care doresc însă să facă acest lucru înainte de evenimentul programat pentru 27 ianuarie, pot face donaţii în contul familiei tânărului.
Vă reamintim că povestea tânărului bolnav de leucemie ne-a fost adusă la cunoştinţă de către fost dirigintă a lui Mădălin, bolnavă şi ea de cancer. Potrivit unor apropiaţi ai familiei Ivan, se pare că problemele copilului sunt mai vechi, boala de care suferă fiind depistată pentru prima dată în urmă cu câţiva ani, când după o vreme s-a retras. Recent, cancerul a recidivat iar acum tânărul este compatibil cu transplantul medular.
Codul IBAN pentru donatii este : RO75BRDE300SV08302523000.