Moarte cumplită a doi soţi din Prahova, învăluită în mister. Cei doi bătrâni au fost descoperiţi decedaţi în casă. Iniţial s-a crezut că s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma unei scurgeri de gaz metan. Specialiştii spun, însă, că gazele erau închise. Acum, criminaliştii aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Cei doi soţi, de 71 de ani şi 65 de ani, au fost găsiţi în casa lor de la marginea oraşului Ploieşti. Ei au fost descoperiţi în baie, chiar de fiul lor. Disperat, omul a ieşit în stradă şi a cerut ajutor.

Medicii de la ambulanţă nu au mai reuşit să-i salveze pe bătrâni, ei erau morţi de ore bune. Toate indiciile arătau că oamenii s-au intoxicat cu gaz metan, dar specialiştii au exclus această variantă. „Am găsit gazele închise, deci nu poate fi vorba despre o intoxicare cu moboxid de carbon”, a declarat muncitorul care a verificat gazele.

Criminaliştii aşteaptă rezultatul necropsiei, dar şi al unui test de toxicologie, ca să stabilească cum au murit cei doi soţi. „Cadavrele acestora au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu.

Victimele au cinci copii căsătoriţi. Patru dintre ei locuiesc în străinătate şi sunt aşteptaţi acasă să-şi conducă părinţii pe ultimul drum.