Programul „Rabla” va continua si in acest an, dupa ce regulile pentru desfasurarea acestuia au fost publicate luni in Monitorul Oficial. Astfel, cei care vor sa-si caseze masinile vechi vor primi o prima de 6500 de lei, la care se va putea adauga un ecobonus mai mare decat cel de anul trecut. Conform informatiilor facute publice in februarie de Ministerul Mediului, persoanele fizice vor beneficia in 2015 de mai multe tichete electronice, scrie avocatnet.ro.

Regulile din acest an pentru desfasurarea Programului „Rabla” au fost incluse in Ordinul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor nr. 609/2015 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, care a aparut inMonitorul Oficial, Partea I, nr. 209 din 30 martie si a intrat in vigoare la data publicarii.

In cadrul Programului „Rabla”, prima de casare va fi tot de 6500 de lei, la fel ca in 2014, insa autoritatile au marit considerabil ecobonusul pentru persoanele care vor sa cumpere autoturisme mai prietenoase cu mediul. Daca anul trecut ecobonusul era de 500 de lei, in 2015 acesta va fi de cel putin 750 de lei si va putea ajunge pana la 2500 de lei.

Cititi mai multe pe www.romaniatv.net .