Primavara se indreapta să treacă pragul verii cu alai de flori şi cireşe la urechi.
În campusul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti cursurile din amfiteatre, seminarele şi lucrările de laborator se pregătesc cu forfota specifică tinereţii să predea ştafeta sesiunii de examene.
Dar până atunci, într-un ultim răgaz, pentru două zile, dansul va contamina cu energia sa întreagul campus.
Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti şi organizaţiile studenţilor din U.P.G. (O.S.P.G., Liga Studenţilor, A.E.G.E.E., Liga Studenţilor Basarabeni) organizează marţi, 26 mai şi miercuri, 27 mai 2015, începând cu ora 18.00, Concursul Naţional de Dans EVERYBODY DANCE WITH US – ediţia a X-a, concurs cu tradiţie, ce reuneşte în fiecare an cele mai valoroase formaţii de dans din ţară.
Continuând formula inaugurată la ediţia din 2014, ca urmare a propunerilor venite din partea formaţiilor participante la ediţiile trecute, şi în acest an concursul se va desfăşura incluzând 10 genuri de dans: clasic, modern, contemporan, caracter/etnostilizat, show dance/fantezie coregrafică, jazz-dance/music-hall, dans sportiv, street dance, dans comic şi open. S-au înscris în concurs formaţii de la casele de cultură ale studenţilor din Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Timişoara, Alba-Iulia, Sibiu, Ploieşti şi din Kraljevo (Serbia).
Organizatorii îşi propun susţinerea şi promovarea tinerelor talente , menţinerea şi dezvoltarea interesului tinerilor pentru arta dansului ca formă de comunicare, asigurându-le un cadru cultural-artistic de exprimare stimulativ .
Ca de fiecare dată, în cele două zile de concurs, pe scenă se vor spune pe muzică poveşti în paşi de dans şi se vor transmite mesaje către spectatori.
Vă invităm să participaţi alături de noi la acest eveniment şi să împărtăşiţi din emoţiile tinerilor concurenţi care-şi vor evidenţia talentul, calităţile artistice şi spiritul creator pe scena sălii de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti .