Începând cu data de 5 mai, Veolia Energie Prahova a început seria lucrărilor de vară, al căror obiectiv este buna desfășurare a sezonului de încălzire 2015-2016.

Astfel, în ceea ce privește rețelele de transport și distribuție de energie termică, se vor desfășura probe de presiune și etanșeitate, pentru a identifica cu exactitate punctele ce prezintă un potențial risc.

În urma rezultatelor acestor probe, echipele Veolia Energie Prahova vor demara lucrări ample de eliminare a punctelor indentificate ca prezentând risc de avarie, pentru a asigura calitatea și continuitatea serviciului pe perioada iernii. În aceeași perioadă se va reface și izolația de pe conductele aeriene, pe o lungime de peste jumătate de kilometru, în vederea eficientizării furnizării de agent termic.

În toate punctele termice din oraș se vor derula programe de mentenanță și reparații. Veolia Energie Prahova va dedica acestor lucrări peste 64.000 de ore de muncă, echivalentul muncii unei echipe de 130 de persoane, timp de 3 luni.

De asemenea, Veolia Energie Prahova va realiza ample lucrări de investiții și mentenanță pentru echipamentele de producție din centrala de la Brazi, pentru a securiza furnizarea de energie termică în următoarea iarnă.

Toate lucrările desfășurate de Veolia Energie Prahova în vara 2015 se înscriu în programul general de investiții derulat din 2004 până în prezent, care însumează peste 27 de milioane de euro. În cadrul acestuia, s-au înlocuit 18 km de rețele primare și secundare, ceea ce a determinat creșterea continuității în furnizare de la 94% în 2004 la 99,65% în 2014, respectarea indicatorilor de performanță, cât și economii importante de energie și de apă.

Rămânem la dispoziția clienților noștri la numele de Call Center 0 800 800 255 și 0244 408 888 și la Biroul de Relații cu Clienții din strada Gheorghe Doja nr. 154 A.