Primăria municipiului Ploiești alături de Consiliul Judeţean Prahova şi în parteneriat cu Asociația Culturală “Arton” organizează, în perioada august – septembrie 2015, o stagiunea estivală de evenimente cultural – educative ce vor avea loc în aer liber, în centrul orașului Ploiești, pe Esplanada Palatului Culturii.
Stagiunea din această vară va conține 8 concerte – spectacol susținute de Orchestra Magic Ploiești, aceasta urmând să încânte spectatorii cu repertorii variate, de la muzică clasică la muzică de film și de desene animate, pop-rock, jazz, muzică românească, muzică de promenadă, valsuri, tangouri, canțonete italiene, muzică pop stilizată, mazurci, polci și folclor stilizat.
Concertele vor fi organizate în fiecare duminică a lunilor august și septembrie, stagiunea urmând să se deschidă în data de 9 august 2015 și se va încheia în data de 27 septembrie 2015. Fiecare concert va începe la ora 19.00.
Astfel, municipalitatea îi invită pe toți ploieștenii să se bucure de acest regal muzical, având convingerea că spectacolele vor atrage un public numeros, acestea dresându-se atât celor mari, cât și celor mici.