F.T.

În dimineața zilei de ieri, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova au fost solicitați, prin Numărul Unic ”112”, să intervină la căminul de pe strada Rafinorilor din Ploiești, pentru a stinge un incendiu izbucnit la una dintre camerele imobilului.
Potrivit reprezentanților de la ISU, alarma a fost dată în jurul
orei 3, iar la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și reprezentanți ai Ambulanței și Poliției. După aproximativ o jumătate de oră, incendiul a fost lichidat, dar în respectiva cameră a fost descoperit și un bărbat, în vârstă de 37 de ani, decedat.
Primele date ale anchetei conduc către ipoteza că victima ar fi adormit cu țigara aprinsă, aceasta provocând, de altfel, și incendiul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii prahoveni au deschis dosar penal pentru a elucida cauzele/împrejurările în care a murit bărbatul.
De asemenea, ieri după-amiază, la Bucov, flăcările au cuprins o casă, o femeie de 60 de ani şi un minor suferind atacuri de panică şi intoxicându-se cu fum.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente
Articolul următorCRIZA IMIGRANTILOR: