Mai mult realism, mai puţin optimism

Promovată în Liga a III-a, în premieră, conducerea echipei CS Păuleşti este nevoită să treacă repede peste euforia succeselor din acest an şi să decidă cel mai important lucru: viitorul echipei.
Pentru Liga a III-a, unde un buget „normal” ajunge la 6 miliarde de lei vechi, cei din Păuleşti ar mai avea nevoie de aproximativ jumătate din această sumă – astăzi urmând ca oficialii echipei şi primarul comunei să se întâlnească pentru a „pune pe hârtie” cheltuielile şi veniturile, cel mai mare susţinător al continuării activităţii la nivelul eşalonului trei naţional fiind, în acest moment… antrenorul Iulius Mărgărit.

Adrian Ilie – prima achiziţie importantă a Petrolului Băicoi

Fost internaţional de juniori, jucător care în urmă cu doar câţiva ani se antrena alături de echipa „mare” a Petrolului, sub comanda lui Cosmin Contra, atacantul Adrian Ilie va juca, sezonul viitor, în Liga A Prahova, la un „alt Petrolul” – nou-promovata din Băicoi.
Plecat de la Petrolistul Boldeşti, în această vară, după ce a decis să urmeze cursurile unei şcoli de Poliţie, Adi Ilie a fost obligat să renunţe, practic, la fotbalul profesionist, alegând totuşi să nu abandoneze definitiv pasiunea pentru fotbal, astfel că va „coborî” la nivelul primului eşalon judeţean, echipa din Băicoi promiţând şi alte achiziţii interesante.

La Tufeni se răresc rândurile

În contradicţie cu traseul ascendent pe care-l ia Petrolul Băicoi, la concitadina AS Tufeni, antrenorul Robert Stoica şi unul dintre jucătorii importanţi ai echipei – Lucian Zecheru – şi-au încheiat „conturile” cu formaţia din Liga A Prahova. De menţionat că Zecheru – care este şi unul dintre componenţii obişnuiţi ai selecţionatei Prahova Muntenia, participantă în preliminariile UEFA Regions Cup – şi-a ales, deja, noua destinaţie, fundaşul stânga urmând să meargă la colega de eşalon, CS Băneşti.