Rusia – România 2-1 (1-0)

Stadion: „Centrul de Fotbal”, Buftea. Spectatori: circa 100. A marcat: Kartashov (37), Voroskalevski (75)/Ciobanu (74).
South Region Russia: Lyashenko – N. Sanko (80 Devadzze), Parakhin, Serov (cpt), Kopylov – Voroskalevski, Kartashov – Mochkarski, Khodzhumyan (88 Pluzhnikov), Lomovtsev – Obernibesov (83 Nastavshev). Antrenor: Oleg Sanko.
Prahova Muntenia: Ad. Gheorghe – Stoica (71 Ruptureanu), Pîrvan, Stanca, V. Badea – Băcioiu, Micu (cpt), Bărăgan, Dudulescu (46 Catană) – Iacob (74 Gavrilă), Ciobanu. Antrenor: Nicolae Constantin.
Avertismente: Obernibesov (59), Lomovtsev (78)/Ciobanu (55).
Arbitri: Thoroddur Hjaltalin – Frosti Vidar Gunnarsson (ambii, din Islanda) – Raimonds Tatriks (Letonia). Arbitru de rezervă: Aleksand Golubevs (Letonia). Observator de arbitri: Ferenc Szekely (Ungaria). Delegat UEFA: Vasko Dojcinovski (Macedonia).

Cu mai multe modificări operate în garnitura de start, faţă de meciul de debut cu Anglia, selecţionata „Prahova-Muntenia” a început mai aşezat jocul cu echipa din Rusia. Chiar dacă tricolorii au stat mai bine în teren, echipa din sudul Rusiei a avut prim planul, în special prin atacantul Obernibesov, dar de fiecare dată portarul Ad. Gheorghe s-a opus cu succes. În cele din urmă inevitabilul s-a produs şi după o ezitare în defensiva noastră, Kartashov a deschis scorul cu un şut în forţă (minutul 37). Replica noastră a venit imediat, dar reluarea lui Ciobanu şi lovitura de cap, pe lângă, a lui Băcioiu, puteau să aducă un egal la pauză, nesperat la un moment dat. Nimic mai adevărat şi faptul că jucătorii ruşi puteau intra la cabine cu un avantaj de două goluri, dar din nou Ad. Gheorghe s-a remarcat, scoţând de la rădăcina bării şutul lui Mochkarski.
În primele 20 de minute ale reprizei secunde, tot echipa din Rusia a fost mai periculoasă în faţa porţii, Kartashov şi Obernibesov fiind la originea ocaziilor de gol, dar aşa cum spuneam anterior, portarul Blejoiului Ad. Gheorghe a făcut minuni în poarta noastră. Prima şansă de gol a noastră din repriza secundă a venit abia în minutul 70, când Stanca a fost aproape de a marca, pentru ca patru minute mai târziu Ciobanu să fructifice pasa pe culoar trimisă de Ruptureanu (1-1). Egalitatea nu a durat decât 60 de secunde, pentru ca Voroskalevski să puncteze pentru 2-1 cu un şut din apropiere (dintr-o poziţie suspectă de offside), după ce în prealabil Ad. Gheorghe a respins şutul lui Kartashov.
Finalul jocului nu a mai contat, atacurile tricolorilor fiind blocate de defensivă masivă ruşilor, care au câştigat cu 2-1 şi au devenit principalii favoriţi la calificarea în turul următor. În schimb, de dimineaţă, Anglia şi Serbia au terminat la egalitate, scor 1-1, iar în urma acestor rezultate „Prahova-Muntenia” a fost eliminată din competiţie.
Ultimul meci din grupă al tricolorilor este programat sâmbătă, de la ora 16.00, în compania echipei din Serbia, pe terenul „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Finala grupei, dintre Rusia şi Serbia, se va juca tot sâmbătă, de la ora 17.00, dar pe terenul federaţiei de la Buftea.