În cursul anului 2015, numărul autoturismelor care circulau pe șoselele din Prahova se majorase cu aproape cinci procente față de anul anterior, potrivit unui studiu realizat de către magazinul on-line

Autohut.ro, pe baza datelor Institutului Național de Statistică. Astfel că, din acest punct de vedere, Prahova se situa pe locul 36 în rândul județelor cu cele mai mari creșteri, pe primul loc fiind județul Ilfov, iar pe ultimul – Capitala. Aceeași sursă – Autohut.ro – mai menționează și faptul că numărul accidentelor înregistrate pe șoselele din județ a crescut cu 22, 89 la sută, reprezentând 3, 81 la sută din numărul total al evenimentelor rutiere la nivel naţional.

“ În acest context, interesul locuitorilor din județ pentru cumpărarea de piese auto on-line a crescut cu 6,65 la sută în 2015 față de 2014. Dintre acestea, cele mai căutate produse auto universale în Prahova sunt anvelopele și bateriile auto. Tendința locuitorilor din Prahova de a cumpăra anvelope din magazine on-line de specialitate s-a majorat cu 6,71 la sută, în timp ce interesul pentru baterii a crescut cu 10, 31 la sută”, mai menționează sursa citată.

Articolul poate fi citit si in editia tiparita