După falimentul SC FC Petrolul SA, noul proiect fotbalistic care să menţină vie tradiţia şi spiritul Petrolului – care a reunit fostele glorii sub numele Petrolul 52 – a avut multe piedici, multe greutăţi, dar şi destui prieteni care să ajute în momentele dificile şi să înţeleagă că este nevoie de sprijin.
Ultimul nume pe această listă – Alexandrion Grup, care a redevenit partenerul Petrolului, Răzvan Vasile, directorul comercial al Alexandrion Grup, Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al societății, Mircea Dridea, președintele de onoare al Petrolului și Cristi Vlad, președintele clubului fiind prezenţi la semnarea parteneriatului.
“Acest parteneriat este unul deosebit pentru societatea Alexandrion, mai ales că Ploieștiul, Prahova, reprezintă casa noastră! În toată această perioadă de trei ani am arătat că suntem un partener de nădejde care susține tradiția și performanța, chiar dacă acum echipa evoluează în eșalonul al patrulea! Este o promisiune, vom fi alături de <<lupii galbeni>> până vor reveni în prima ligă!” – a fost mesajul noului sponsor, mult mai important decât suma de bani în sine, fiind semnalul dat prin semnarea acestui contract, recunoaşterea acestui proiect fotbalistic, pe care, deocamdată, autoritatea locală îl “driblează” cât de mult poate…
Mircea Dridea a accentuat acest lucru, spunând că: “ Aș dori ca și cei care încă mai au rețineri vizavi de continuitatea firească a Petrolului să ia aminte la acest exemplu cu totul deosebit!” , evenimentul reunind laolaltă foste glorii, salariaţi şi alţi parteneri ai clubului.