F. T.

Neacordarea de prioritate este una dintre cauzele cele mai des invocate atunci când se vorbește despre tragedii pe șoselele din județ. Se pare că tot din cauza unei astfel de abateri rutiere s-a produs și accidentul de ieri, de pe DN 1D, de pe raza localității Fulga, în care au fost implicate o autoutilitară și un autobuz de transport călători, cu 20 de persoane.
La locul accidentului, care a avut loc în jurul orei de 14, 30, Inspectoratul pentru Sitauții de Urgență (ISU) “Șerban Cantacuzino” Prahova a concentrat
patru ambulanțe SMURD, o ambulanță de transport victime multiple, două echipaje de descarcerare și două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Traficul în zona accidentului (DN 1 D, intersecție Bărăitaru și Fulga, drumul spre Ciorani), s-a desfășurat dirijat.
Polițiștii au deschis dosar penal, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea tragediei, în urma căreia o persoană – se pare chiar șoferul autobuzului – a murit în urma coliziunii, iar alte 11 persoane – dintre care una în comă – au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti.