Petre Apostol

La concursul de atletism în sală Cupa „1 Decembrie”, disputat la Bacău, au avut rezultate bune şi sportivii de la CSM Ploieşti, pregătiţi de antrenorii Augustin Iancu (coordonator) şi Robert Munteanu. Întrecerea, desfăşurată timp de două zile, a fost rezervată juniorilor.
Pentru CSM Ploieşti, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Petre Rezmiveş (atlet originar din Baia Mare, format la LPS din localitatea ardeleană), învingător la probele de 60 metri şi de 200 metri la juniori 1. De menţionat că ambele probe au avut podiumul complet cu sportivi de la clubul ploieştean.
La fel ca Rezmiveş, Costin Homiuc a urcat pe podium la cele două probe, sosind al doilea la 60 metri şi al treilea la 200 metri.
În concursul de 200 metri de la juniori 1, a doua poziţie pe podium a revenit lui Bogdan Oprina, care, la proba de 60 metri, s-a situat al patrulea. Iar la concursul de 60 metri, Daniel Martalogu a completat podiumul pentru CSM Ploieşti.
Gruparea ploieşteană a obţinut medalii şi în concursul feminin la junioare 1, la sprint, Miruna Paraschiv situându-se pe locul al doilea la proba de 200 metri şi pe locul al treilea la proba de 60 metri. De remarcat şi evoluţia Cristinei Pricopie, care a sosit pe locul 4 la 200 metri şi pe locul 5 la 60 metri, tot în competiţia junioarelor 1.