Fotbal, înot, handbal, judo, karate – la toate aceste discipline sportive, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a programat o serie de activităţi sportive dedicate copiilor, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, prilej pentru a îmbina tradiţia şi spiritul sărbătorilor cu sportul de masă! Au ieşit câteva acţiuni frumoase, reuşite, în care cei mici se vor bucurat cel mai mult, respectivele competiţii având “în meniu” şi acordarea de mici cadouri – dulciuri, cupe, diplome.
Deja, întrecerile la handbal (găzduite de Sala “Doroftei) şi înot (la bazinul “Vega”) au fost duse la bun sfârşit. Astăzi, la Sala “Doroftei” începe întrecerea la fotbal, care se desfăşoară până mâine, iar în week-end, sâmbătă, la sala de karate de la stadionul “Ilie Oană” se întâlnesc sportivii din această ramură, pentru ca duminică, micuţii judokani să concureze la sala “CFR-Petrom”!

Lume multă la „Vega”

Înotătorii de la CSM Ploieşti au luat “partea leului” la cea de-a III-a ediţie a Cupei Moş Crăciun, sportivii pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma reuşind să adune nu mai puţin de 43 de medalii, dintre care 18 de aur, 13 de argint şi 12 de bronz! Îmbucurător, la bazinul aflat în “pericol de închidere” au fost foarte mulţi spectatori, părinţii şi rudele micilor înotători făcând “atmosferă”.
Lista medaliilor pentru CSM a cuprins pe Alexandra Constantin (fete, născute în anul 2010) – două medalii de aur, Radu Frăţilă (băieţi, 2010) – două medalii de aur, Patrick Iacob (băieţi, 2009) – 3 medalii de aur, Aida Stancu (fete, 2007) – 3 medalii de aur, Thea Stănilescu (fete, 2004) – 3 medalii de aur, Cristina Tolea (fete, 2009) – două medalii de aur, una de argint, Cristian Lupu (băieţi, 2007) – 3 medalii de aur, Teodora Roman (fete, 2010) – o medalie de argint, Alesia Moghioroiu (fete, 2004) – 3 medalii de argint, Vlad Sîrbu (băieţi, 2010) – o medalie de argint, Riana Avram Radu (fete, 2009) – două medalii de argint, una de bronz, Luca Marinescu (băieţi, 2010) – o medalie de argint, una de bronz, Darius Radu (băieţi, 2009) – o medalie de argint, Ioana Savu (fete, 2007) – două medalii de argint, Fabian Păun (băieţi, 2009) – o medalie de argint, 2 de bronz, Andra Niţă (fete, 2007) – 2 medalii de bronz, Mihnea Catrinescu (băieţi, 2006) – o medalie de bronz, Teodor Samoil (băieţi, 2011) – o medalie de bronz, Briana Păun (fete, 2009) – o medalie de bronz, Miruna Pintea (fete, 2006) – o medalie de bronz, Maya Brotea (fete, 2010) – o medalie de bronz, Tudor Frăţilă (băieţi, 2010) – o medalie de bronz. De remarcat că la competiţie au participat 230 de înotători de la 12 cluburi din ţară!

La handbal, în familie

7-csm1

În organizarea CSM Ploieşti şi a DTSJ Prahova, Sala „Leonard Doroftei” a găzduit Cupa „Moş Crăciun” la minihandbal, competiţie la care au participat CSM Ploieşti (antrenor Geta Stoenescu) şi HC Activ CSO Plopeni (antrenor Cristina Smarandache) – fiecare cu câte două echipe, “scopul” fiind acelaşi – bucuria micuţelor sportive de a face sport, nu rezultatul partidelor în care cele patru formaţii s-au confruntat. De amitit şi că, ieri, “schema” s-a repetat cu băieţii, pe parchet de această dată.

8 echipe înscrise la fotbal

7-csm2

Competiţia rezervată micilor fotbalişti va debuta astăzi, nu mai puţin de 8 echipe fiind prezente la start, turneul fiind o bună pregătire pentru participarea la competiţia similară, cu o mult mai mare anvergură, organizată de AJF Prahova.
CSM Ploieşti (antrenor Lucian Catinca), Astra (Bucurel Dârman), Petrosport (două echipe pregătite de Iulian Cojocaru), Petrolul 52 (două echipe sub comanda lui Ciprian Iordache) şi Petrolul 95 (două echipe antrenate de Gabriel Lefter) sunt grupările participante la acest mini-turneu!
Activitatea din această săptămână la CSM Ploieşti – una susţinută (sunt competiţii şi evenimente şi gimnastică ritmică şi pentru volei, cu participarea sportivilor de la CSM, dar organizate de alte instituţii) scoate puţin din… “adormire” majoritatea secţiilor, pe finalul unui an trist, şi, din păcate, cu perspectiva unui 2017 incert, din toate punctele de vedere!