F.T.

Două accidente în care au fost implicate mașini conduse de persoane de sex feminin au avut loc, ieri, pe șoselele din județ.
Astfel, la Bușteni, o șoferiță în vârstă de 34 de ani și cei patru copii ai săi – tripleți de câte opt ani și un altul, în vârstă de 9 ani – au fost transportați cu ambulanța la spital, după ce autoturismul în care se aflau a derapat și a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. Se pare că femeia îi ducea pe cei patru copii ai săi la școală ! Din primele date ale polițiștilor, reieșea că, din fericire, cei cinci nu au fost accidentați grav.
În schimb, cu totul altfel au stat lucrurile în Ploiești, la intersecția străzilor Radu de la Afumați și Găgeni, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o ambulanță SMURD și un autoturism.
Potrivit primelor date strânse de către anchetatori, accidentul s-ar fi produs ca urmare a neacordării de prioritate. Ambulanța SMURD transporta un bolnav de diabet la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.
În urma coliziunii, femeia a rămas inconștientă, fiindu-i acordat primul ajutor de către personalul medical de specialitate.