Petre Apostol

final-de-an-si-la-sectia-de-volei-de-la-csm-ploiesti1Echipele de volei de la CSM Ploiești au susținut, de curând, ultimele turnee programate în 2016, iar activitatea pe acest an s-a încheiat în cadrul unui eveniment organizat la Sala „Leonard Doroftei”, la care au luat parte sportivii tuturor celor formațiilor.
Pe partea competițională, în campionatul de la categoria speranțe fete echipa antrenată de Robert Tvardochlib a fost gazda celui de-al treilea turneu din seria F. CSM Ploiești a înregistrat o victorie și un eșec în cadrul turneului, câștigând duelul cu CNMB Râmnicu Vâlcea, scor 3:0 (25:23, 25:11, 25:20) , dar pierzând cu liderul clasamentului, CSM Târgoviște, scor 0:3 (12:25, 17:25, 17:25).
Astfel, echipa ploieșteană a încheiat turneul pe locul secund, poziție pe care s-a situat și în clasamentul general al seriei. La faza următoare a diviziei naționale se califică primele clasate și cele mai bune 11 echipe de pe locul al doilea din cele 13 serii existente.
Lotul formaţiei ploieştene a fost alcătuit din Evelyne Drăghici, Mara Vlaicu, Daria Moagher, Alexandra Ene, Miruna Nicolescu, Cătălina Cheptene, Teodora Iancu, Alexia Ivan, Sara Tănase şi Andreea Florea.
În competiția băieților de la categoria speranțe, echipa CSM Ploieşti s-a deplasat la Câmpulung Muscel, pentru cel de-al treilea turneu din cadrul seriei D, la care au mai participat CSM Bucureşti, CSŞ Buzău şi CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung Muscel.
Echipa ploieșteană, antrenată de Adrian Moroianu, a obținut cel puțin un punct în toate cele trei partide disputate, cedând, însă, de două ori în tiebreak, în meciurile cu CSM București și CSȘ Buzău.
În schimb, s-a impus în minimum de seturi în confruntarea cu echipa gazdă, CSŞ Dinicu
Golescu Câmpulung Muscel.
Următorul turneu se va desfăşura la Ploieşti, în perioada 21-22 ianuarie 2017.
Lotul echipei CSM Ploieşti: Saşa Ulian, Radu Tănăsescu, David Şchiopu, Arthur Ene, Andrei Neacşu, Vicenţiu Marin, Horaţiu Tudor, Antonio Neagu, Ene Tudor, Antoniu Giuvelea, Andrei Voicu, Cezar Dinu, Antonio Neagu şi Bogdan Nicolae.
De asemenea, și echipa de cadete de la CSM Ploiești a disputat ultimul meci oficial din 2016, în cadrul Diviziei Naționale, seria I. Jucătoarele ploieștene au evoluat în deplasare, pe terenul formației CTF Mihai I București, pierzând cu scorul de 0:3 (13:25, 11:25, 13:25).
Lotul echipei a fost compus din următoarele jucătoare: Alexandra Ilie, Andreea Crăciunoiu, Denisa Voicilă, Irina Sârbu, Daria Popescu, Delia Stemate, Cristiana Săvulescu, Maria Neicuţescu, Alexandra Anton, Sabina Georgescu, Ioana Pană, Yolanda Marcu, Corina Onofrei, Daria Moagher, Alexandra Ivan.
După întrecerile oficiale, toți sportivii secţiei de volei au luat parte la o acţiune comună, în Sala „Leonard Doroftei”, în care s-au desfășurat câteva jocuri demonstrative, iar la finalul evenimentului și-a făcut apariția și „Moşul”, pentru a oferi cadouri celor prezenți.