Petre Apostol

Este dovedit faptul că gimnastica ritmică și arta se îmbină perfect. Iar secția de profil din cadrul CSM Ploiești, coordonată de antrenoarea Liliana Băescu, împreună cu forul național de specialitate, condus de fosta mare gimnastă tricoloră Irina Deleanu, realizează o nouă demonstrație în acest sens, sărbătorind cu fast finalul de an. Marți seară, 20 decembrie, începând cu ora 19:00, la Teatru “Toma Caragiu” din Ploiești, va avea loc o gală specială pentru toți iubitorii de frumos. Cele mai valoroase zece gimnaste ale țării vor susține programe speciale, în cadrul Galei Gimnasticii Ritmice Românești. Iar printre cele zece sportive de top ale țării se regăsesc și două reprezentante ale secției clubului ploieștean, pregătite de antrenoarele Liliana Băescu, Simona Puiu și coregrafa Tatiana Dor.
Ambele junioare, Denisa Stoian și Miruna Ciocîrlan și-au câștigat dreptul de a fi printre cele mai valoroase zece sportive din țară în urma rezultatelor deosebite înregistrate în cursul anului. Iar asta în ciuda situației de la club, în urma căreia antrenoarele au ajuns să realizeze o campanie de strângere de fonduri pentru a putea continua activitatea, în condițiile în care nu mai au de luni bune angajamente cu gruparea ploieșteană.
În afara celor două gimnaste ploieștene, vor mai putea fi urmărite Ana Luiza Filiorianu, prezentă la Jocurile Olimpice de la Rio, Andreea Verdeș, Sonia Ichim, Denisa Mailat, Alice David, Laura Aniței, Alexandra Bock, Ana Mezei, Maria Moț. De asemenea, vor fi prezenți și Irina Deleanu, președintele federației de specialitate, Ștefania Chiriac, director tehnic în cadrul federației, Gabriel Dima, secretarul general al forului național.