Petre Apostol

Echipa de volei masculin Tricolorul LMV Ploieşti a fost nevoită să-şi modifice programul din campionat, ca urmare a meciurilor din 16-imile de finală ale CEV Challenge Cup. Astfel, elevii antrenorilor Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu vor juca, săptămâna aceasta, în devansul primei etape din returul Fazei I a Diviziei A1, vineri seară, pe terenul formaţiei Volei Club Caransebeş, de la ora 18:00, după ce, iniţial, meciul fusese programat pentru sâmbătă.
Jocul de la Caransebeş va fi ultimul din acest an pentru Tricolorul LMV la nivel naţional, după ce partida din etapa a II-a din retur, de pe teren propriu, cu VCM LPS Piatra Neamţ, a fost reprogramată pentru 25 ianuarie 2017.
Modificările au survenit deoarece echipa ploieşteană va avea de jucat cu formaţia portugheză Fonte do Bastardo Azores în 16-imile de finală din CEV Challenge Cup, turul fiind programat săptămâna viitoare, în deplasare, pe 14 decembrie (ora 23:30 în România), Tricolorul LMV urmând să petreacă două zile pe drum până în insulele din Atlantic.
De asemenea, şi întoarcerea va dura tot două zile, astfel că ar fi devenit complicat de jucat în meciul cu VCM LPS Piatra Neamţ, programat iniţial pe 17 decembrie, mai ales că returul disputei cu echipa portugheză va avea loc pe 21 decembrie, în Sala „Olimpia”, de la ora 18:00.