Ieri, la orele prânzului, Octavian Grigore şi-a dus elevii la Urlaţi pentru un meci amical cu codaşa Ligii A Prahova, Unirea Urlaţi. A fost un meci „al prieteniei”, ţinând cont că „Tavi” este din Urlaţi şi a fost bine primit de fiecare dată de către cei de acolo, joc în care Petrolul a testat jucătorii mai puţin folosiţi în acest sezon, amicalul fiind „folosit” şi pentru a vedea la lucru câţiva jucători noi, veniţi în probe!
Iar pentru că echipa gazdă nu avea suficiente „resurse”, câţiva jucători pe care Grigore vroia să-i vadă, precum Ursu, George Ghiţă (foto) , dar şi trei juniori ex-rapidişti (fotbalişti bucureşteni veniţi în probe la Petrolul) au îmbrăcat tricoul celor de la Unirea, disputa „echilibrându-se” un pic.
A fost 3-0 pentru Petrolul, prin golurile marcate de Vintilă, Jipa şi Ilie Dumitrescu, formaţia trimisă în teren de ploieşteni fiind Cătălin Niţache (din Buftea, ultima dată legitimat la Unirea Brăteşti) – Olaru, And. Vlad, S. Negoiţă (CS Brazi Negoieşti), R. Catană – I. Dumitrescu, Niţescu, Pârvu, Dr. Gheorghe – Jipa, Vintilă, pe parcurs intrând alţi doi jucători, Crăciun şi Velisar.
Pentru galben-albaştri urmează un ultim joc oficial din 2016, partida din Cupa României, de pe terenul bazei sportive a lui Daniel Chiriţă (Sala Olimpia), împotriva celor de la Unirea Teleajen – meci programat sâmbătă de la orele 13,00.