Marian Dima

În condiţiile unui fotbal judeţean prahovean aproape inexistent la nivel naţional, arbitrajul nostru a dat semne de revenire, anul 2016 aducând o serie de promovări în lotul Ligii a III-a, unde judeţul Prahova este foarte bine reprezentat.
Confirmarea acestor promovări va veni după cursurile de iarnă, pe care Comisia Centrală a Arbitrilor le va programa în luna februarie, până atunci, pe 25 ianuarie, arbitrii din Prahova fiind programaţi la “vizele anuale”, fiecare central urmând să plătească o taxă de 160 de ron, iar fiecare asistent câte 150 de ron.
De amintit că, în judeţ, CJA Prahova – for condus de Marian Deaconu (foto) – a stabilit deja datele pentru cursurile de instruire din această iarnă, loturile de arbitri urmând să susţină aceste testări după cum urmează:
* Liga A – 18 februarie, ora 9,00, la Sala Sporturilor, pentru testarea fizică, urmată de testarea teoretică, la Casa Sindicatelor.
* Liga B – 19 februarie, ora 9,00, când sunt chemaţi la teste şi arbitrii stagiari, susţinerea probelor fizice fiind condiţionată de prezentarea avizului medical