Bogdan Chitic

La distanţă de câteva zile de la reunirea celor mai „grăbite” echipe de eşalon judeţean, CS Păuleşti şi CS Blejoi, liderul Ligii A Prahova, Petrolul 52, a strâns rândurile, marţi după-amiază, pe „Ilie Oană”. În prezenţa a aproximativ 500 de spectatori care au înfruntat gerul pătrunzător doar pentru a-şi (re)vedea favoriţii la lucru, după o pauză de o lună, antrenorul Octavian Grigore şi-a scos elevii pe terenul acoperit de zăpadă, prima întâlnire cu fanii întinzându-se pe durata a mai puţin de jumătate de oră, găzarii trecând, ulterior, „la aparate”, în sala de forţă.

Petrolul1

30 de jucători, la prima strigare!

După o primă poză de grup în acest an, în aplauzele fanilor care au arborat şi câteva bannere la Tribuna I, dar au desfăşurat şi un adevărat spectacol pirotehnic, demn de atmosfera întâlnită pe marile stadioane, Tavi Grigore le-a trasat „în meniu” elevilor săi câteva ture de teren. În total, 30 de jucători au răspuns „prezent!” la primul antrenament, printre noutăţi regăsindu-se Narcis Ţînţaru (CS Păuleşti) – autorul golului egalizator, în prima etapă de campionat, Nini Popescu (jucător crescut de Petrolul, ultima dată la Gloria Buzău), George Ghiţă (ultima dată la Gloria Buzău), Mihai Anton (Delta Tulcea, ACS Berceni), Dănuţ Iancu (recent disponibilizat de Petrolistul Boldeşti), Alexandru Oae (Astra II), Bogdan Ţicu (junior ploieştean de perspectivă), precum şi portarii Cătălin Niţache şi Mihai Vanghele.
„Sunt, în momentul de faţă, câţiva jucători veniţi la probe, dar şi unii cărora încercăm să le rezolvăm situaţia de la vechile cluburi. Cert este că trebuie să formăm, încă de pe acum, un nucleu puternic care să ne asigure liniştea în perspectiva promovării şi, desigur, a participării în sezonul viitor în Liga a III-a”, a declarat Tavi Grigore, care nu a putut conta, la prima şedinţă, pe Mihai Velisar şi Ionuţ Pârvu, ambii bolnavi.
Petrolul2Lotul prezent la reunire:
Claudiu Chiş, Ionuţ Marinică, Cătălin Niţache, Mihai Vanghele, Corneliu Anica (portari), Vladimir Butufei, Răzvan Catană, Daniel Chiriţă, Claudiu Tudor, Alexandru Crăciun, Ilie Dumitrescu, Dragoş Gheorghe, George Ghiţă, Michel Jipa, Alberto Olaru, Nini Popescu, Tiberiu Niţescu, Georgian Păun, Jean Prunescu, Alexandru Radu, Valentin Ursu, Adrian Vintilă, Mihai Anton, Dănuţ Iancu, Bogdan Ţicu, Narcis Ţînţaru, Alexandru Oae, Daniel Panait, Negoiţă, Popescu (jucători de câmp).