•  Ştim cu toţii că iarna trebuie să acordăm o atenţie deosebită pielii şi este foarte important să folosim produse speciale pentru hidratarea pielii. Dacă vreţi să aveţi un ten curat şi luminos, trebuie să vă demachiaţi în fiecare seară şi dimineaţa pe faţă, pentru a îndepărta reziduurile lăsate peste noapte sau zi pe piele. După ce aţi respectat acest aspect zilnic, trebuie să aveţi la îndemână, întotdeauna, o cremă hidratantă, care să lase pielea să respire şi să o hrănească în acelaşi timp. De altfel, pentru pielea sensibilă din jurul ochilor trebuie aplicată zilnic o cremă specială, informează doctorulzilei.ro.
  • Diabetul este o boală cu care foarte mulţi oameni se confruntă şi care poate provoca mari neplăceri şi multe alte probleme de sănătate, precum boli ale rinichilor, inimii sau nervilor. Chiar dacă ai predispoziţie genetică pentru această boală sau pur şi simplu sunteţi un împătimit de dulciuri şi alimente interzise, este bine să vă cunoaşteţi limitele şi să ştiţi exact care sunt valorile normale ale glicemiei, notează Divahair.
  •  Sunteţi una dintre acele persoane care au întotdeauna mâinile şi picioarele reci, chiar şi atunci când este cald? Această senzaţie este o afecţiune care poate avea mai multe cauze posibile, una dintre ele fiind sindromul Raynaud. Specialiştii au descoperit că 5% din populaţia SUA suferă de acest sindrom. Raynaud este caracterizat printr-o tulburare exagerată a vaselor de sânge mici care irigă extremităţile (mâini, picioare, nas, urechi) la variaţiile de temperatură, în special la frig.Părţile corpului care sunt afectate se pot albi iniţial din pricina spasmului vaselor de sânge şi apoi înroşi intens, pe măsură ce vasele se destind, aducând o cantitate sporită de sânge în zonă, scrie Unica.