O bătrână din Ploiești suferă din cauza lipsei de apă !

“Pe strada Buna Vestire nr. 28, din Ploiești, locuieşte o octogenară, pe nume Angelescu Alexandrina. La vremea dânsei, un foarte bun chimist, cu o educaţie de înaltă ţinută, azi un om singur care nu poate schimba o conductă de apă, veche de circa 60 de ani din cauza unui «om de bine», proprietar al unui imobil situat la adresa menţionată. Proprietar al curţii pe unde urmează să fie amplasată ţeava de apă este Primăria Ploieşti. Deşi Primăria Ploieşti, prin serviciul Patrimoniu, a încuviinţat executarea acestei lucrări încă din anul 2013, fără a fi necesar acordul colocatarilor, din cauza scandalurilor repetate, diferite echipe de lucrători care au fost angajate de către doamna Angelescu nu au reuşit să înlocuiască ţeava şi să-i aducă apa în casă. De atunci, ea cară apă cu bidoanele de cinci litri şi nu are căldură iarna. Dacă puteţi, vă rog să cercetaţi pentru a găsi o soluţie la această problemă”. Cazul ne-a fost sesizat la redacţie, în scris.
•  •  •
Ne-am adresat în legătură cu această problemă Primăriei Ploiești, care ne-a transmis următorul răspuns: “ Cererea doamnei Angelescu Alexandrina cu privire la înlocuirea instalației de alimentare cu apă potabilă, pe terenul servitute de trecere, fără acordul vecinilor, a fost analizată în ședința din data de 7 decembrie 2016, de Comisia nr. 2- Valorificarea Patrimoniului, Servicii către Populație, Comerț, Turism, Agricultură, Promovare Operațiuni Speciale a Consiliului Local Ploiești, aceasta primind aviz favorabil, cu condiția aducerii «căii de acces la forma inițială». La verificarea efectuată, în data de 19.12. 2016, de către reprezentanții instituției noastre, la imobilul situat în strada Buna Vestire nr. 28 s-a constatat că lucrarea a fost executată conform celor menționate mai sus”.


Dragi cititori, acest spaţiu de pagină vă aparţine. Aici îşi vor găsi loc punctele dumneavoastră de vedere în legătură cu ceea ce vă frământă, vă nemulţumeşte, vă îngrijorează, aţi dori schimbat sau credeţi că merită apreciat.