F.T.

Polițiștii de la Serviciul Judiciar al IPJ Prahova au efectuat patru descinderi la domiciliile unor indivizi bănuiți că ar fi participat la comiterea unor tâlhării. Perchezițiile, care au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), au avut loc în Ploiești (trei) și în localitatea Sălciile (una).
Din dosarul penal deschis de anchetatori, care are ca obiect tâlhăria, mai reiese că cel puțin doi dintre cei vizați de aceste ultime percheziții sunt, în fapt, complicii altor trei indivizi, la domiciliile cărora polițiștii descinseseră la data de 19 decembrie 2016, ultimii fiind, de altfel, și arestați preventiv.
Investigațiile oamenilor legii au mai scos la iveală faptul că suspecții acționau, cu precădere, în mediul stradal, furând de la victime diverse bunuri, cum ar fi telefoane mobile și portofele.
Ultimii doi ploieșteni prinși – în vârstă de 19, respectiv 20 ani – au fost și ei reținuți, întregind, astfel în Centrul de Reținere și Arest Preventiv de la Câmpina, „familia” infractorilor…