Marian Dima

Una dintre echipele cu pretenţii ale primului eşalon judeţean, CS Păuleşti, a efectuat prima „mişcare” din 2017, la propriu, jucătorii şi staff-ul reunindu-se pentru un meci în sala de sport din Păuleşti, activitate care se va repeta încă o dată, săptămâna aceasta, înainte de primul antrenament „pe teren”, care este programat pentru data de
14 ianuarie.
La „miuţa” amicală a participat şi prima achiziţie certă a echipei din Păuleşti – mijlocaşul Pantilimonescu – revenit după o „tură” dată la CS Băneşti. Alt nume nou a fost portarul Cosmin Isar (foto) – CSO Slănic, un tânăr născut în 1999, antrenat chiar de goalkeperul titular al Păuleştiului, Bobi Rădulescu, precum şi atacantul Decebal Nae, care aşteaptă lămurirea situaţiei sale, Petrolul 52 au fost iniţial de acord să-i dea drumul jucătorului, mutare neconcretizată oficial, pentru că ploieştenii doresc să-l ia, la „schimb”, pe Andrei Ciobanu!

Amicale „bătute în cuie” cu Afumaţi şi Moreni

CS Păuleşti şi-a stabilit şi un program de meciuri amicale cu adversari puternici, cel puţin patru dintre duelurile de verificare fiind contra unor formaţii de eşalon superior.
Deja se ştie data primului test, care va fi pe 21 ianuarie, contra divizionarei secunde CS Afumaţi, un alt joc de verificare stabilit fiind pe 11 februarie, cu Flacăra Moreni, din liga a III-a. Alte două jocuri, cu divizionarele C prahovene Petrolistul Boldeşti şi Astra 2, aşteaptă confirmarea datelor de disputare.

Două variante de cantonament

Pentru echipa care a dominat fotbalul prahovean în ediţia trecută a Ligii A Prahova, perioada de iarnă va aduce şi un stagiu centralizat, a cărui desfăşurare nu este stabilită exact. Prima variantă ar fi să se meargă, din nou, într-o locaţie montană (cel mai probabil la Piatra Arsă, pentru o săptămână), o a doua posibilitate fiind aceea de a face două mini-stagii centralizate, de joi până duminică, în februarie, chiar la Păuleşti, unde costurile sunt mult mai mici, existând şi o infrastructură bună (sală de sport, terenuri de antrenament), un avantaj fiind şi acela că jucătorii care au serviciu, în paralel, pot participa mult mai uşor la această pregătire.