F.T.

Polițiștii prahoveni îi căutau ieri pe autorii unor furturi comise în noaptea de duminică spre luni în satul Corlătești, comuna Berceni, valoarea bunurilor sustrase ridicându-se la aproximativ 6.000 de lei.
După cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, Marian Popescu, un prim apel care i-a alertat pe oamenii legii a avut loc în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 5, când un cetățean din Corlătești a reclamat faptul că a vrut să plece la serviciu cu mașina proprie (un Volkswagen Passat), dar a constatat că acesta nu mai era în curte ! Prețul autoturismului a fost estimat la 3.000 de lei. Un echipaj de poliție s-a deplasat la domiciliul păgubitului, iar la vederea oamenilor legii, o altă victimă – proprietarul unui magazin – a reclamat, la rându-i, că din incinta societății comerciale i-au fost furate vodcă, țigări și cola. Valoarea bunurilor furate se ridică la aproximativ 2.500 de lei.
A treia reclamație de furt a ajuns la oamenii legii prin intermediul Numărului Unic “112” și tot ieri dimineață. Păgubitul a reclamat că din autoturismul Dacia Logan pe care-l avea în curte i-a fost furată suma de 500 de lei. În cauză a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente
Articolul următorOful cititorului