Mulţi psihologi au renunţat să interpreteze visele, dar iflscience.com a vorbit cu unul care nu a făcut-o, cel puţin, nu încă. Ian Wallace a interpretat peste 150.000 de vise pe parcursul a mai mult de 30 de ani de practică în domeniul psihologiei. Cu ajutorul lui, a fost făcută o listă a celor mai comune vise, înţelesul lor şi acţiunile pe care ar trebui să le faci în viaţa reală, potrivit Hotnews.ro
Găsirea unei camere nefolosite. Ce înseamnă: camerele dintr-o casă reprezintă diferite aspecte ale caracterului tău. Astfel, o cameră nefolosită sugerează că vei descoperi un talent de care nu erai conştient înainte.
Ce ar trebui să faci: cu cât petreci mai mult timp în explorarea talentelor din visele tale, cu atât mai mult cresc şansele ca mai multe uşi să se „deschidă” pentru tine în viaţa reală – adică, mai multe oportunităţi.
O maşină scăpată de sub control. Ce înseamnă: maşina reprezintă abilitatea ta de a progresa. Astfel, în viaţa reală s-ar putea să simţi că nu ai suficient de mult control asupra drumurilor spre succes.
Ce ar trebui să faci: În loc să încerci să preiei controlul asupra situaţiei, Wallace spune că ar trebui să te relaxezi şi să permiţi instinctelor tale fundamentale să găsească cea mai bună cale pentru tine.
Căderea. Ce înseamnă: Căderea în gol indică faptul că te agăţi prea mult de o anumită situaţie în viaţa reală.
Ce ar trebui să faci: În loc să fii atât de îngrijorat în privinţa pierderii controlului, uneori trebuie doar să ai încredere în tine şi în alţii şi să laşi lucrurile să meargă pe făgaşul lor normal. Ar trebui să te relaxezi şi să laşi lucrurile să meargă de la sine.
Zborul. Ce înseamnă: Abilitatea de a zbura într-un vis sugerează eliberarea de anumite aspecte care te-au îngrijorat în viaţa reală.
Ce ar trebui să faci: Deşi poate vei fi tentat să asociezi acest sentiment de eliberare cu norocul sau cu o simplă coincidenţă, de obicei este vorba despre faptul că ai reuşit să iei o decizie dificilă sau te-ai confruntat cu succes cu o responsabilitate mare, mai spune Wallace. Puteţi citi articolul integral pe iflscience.com.