Astra II – Petrolistul Boldeşti 4-1 (1-0)

Au marcat: Butean (31), A. Ioniţă (62),
A. Gheorghe (78), I. Chiş (81) / Paraschivoiu (84).
Astra 2: Nedelcu – Roman, M. Popescu, Vârtej, F. Ioniţă – Pahonţu, Şerban – Butean,
V. Gheorghe, Dr. Gheorghe – A. Ioniţă. Au mai jucat: Pandelescu – Mihăilă, Nicorescu, Crişan, S. Costache, Barică, Doncilă, I. Chiş, A. Gheorghe, Kalaitan. Antrenor: Marius Măldărăşanu.
Petrolistul Boldeşti: L. Dinu – M. Tudor,
D. Petre, C. Ionescu, Zecheru – Micu, Paraschivoiu – Lişiţă, Zamfir, I. Ioniţă – M. Ene. Au mai jucat: Vanghele – D. Badea, Cernat. Antrenor: Marian Ilie.

Duelul amical al singurelor echipe prahovene de Liga a III-a, disputat ieri, la ora prânzului, pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Vest, a fost tranşat fără probleme de „satelitul” campioanei în exerciţiu a României. A fost 4-1 în favoarea trupei antrenate de Marius Măldăraşanu, la capătul unui meci fără istoric, în care boldeştenii au putut menţine ritmul doar pe durata primei reprize. Fără Puchea şi Tudorie, două dintre piesele importante ale echipei, Petrolistul abia a încropit un lot de 14 jucători, permiţându-şi doar două schimbări „de câmp”. De partea cealaltă, Astra II, fără patru titulari, Nedelcovici, Răileanu, Barbu şi Moise, a reuşit să ruleze, practic, aproape două garnituri.
Diferenţa, în special numerică, a fost tot mai vizibilă odată cu trecerea timpului, Astra reuşind desprinderea prin trei goluri marcate în doar 20 de minute, la care şi portarul Vanghele a avut partea sa de vină. Meciul, condus la centru de Andrei Moroiţă, nu a ridicat mari probleme arbitrului ploieştean, care a fost ocupat să-şi „ia notiţe” mai ales în repriza a doua, când scorul a luat proporţii. Pentru Astra II va urma, vineri, meciul din deplasare cu echipa secundă a prim-divizionarei FC Voluntari, iar Petrolistul Boldeşti ar putea disputa, sâmbătă, un test în compania celor de la CSO Plopeni, asta în funcţie şi de felul în care se va prezenta, pe finalul săptămânii, „infirmeria” formaţiei antrenate de Marian Ilie.