Soccer ball on grass with copy space

Mijlocaşul echipei CS Băneşti, Marian Petrescu, a intrat în meciul cu CS Păuleşti 30 de minute, scor 1-1, din ultima rundă a Ligii A, dar a “bifat” eliminarea sa, ca antrenor, la partida dintre Oţelul Larissa si Podenii Noi, scor 7-2, din Liga B Prahova! Petrescu – antrenor al echipei din Podeni – a fost trimis în tribune de arbitrul Marin Marcel, pentru injurii la adresa asistentului 2 – Alexandru Ionita şi pentru proteste, suspendarea sa, ca tehnician al echipei din Podeni, care va urma, în şedinţa Comisiei de Discplină, scoţându-l, automat, şi din efectivul echipei din Băneşti!

Gavrilă – triplă pentru liniştea colegului Pârvan

Mijlocaşul ofensiv al echipei CS Cornu, Cristian Gavrilă, a fost “omul meciului” în disputa cu Unirea Urlaţi, scor 4-2 pentru formaţia din Cornu, acesta marcând nu mai puţin de 3 goluri, decisive pentru a aduce punctele în contul grupării antrenate de Nicu Vereu şi Ionuţ Pârvan (acesta din urmă, antrenor-jucător). Gavrilă – fost jucător al Centrului de Copii şi Juniori de la Astra – poate fi, la doar 22 de ani, un jucător care să “încerce” măcar evoluţii la nivel superior, până acum cea mai mare realizare a carierei sale fiind golul cu care a adus trofeul naţional “Cupa Regiunilor” echipei AJF Prahova, anul trecut, în finala cu selecţionata AJF Braşov.

Văleniul a avut trei penaltiuri şi a pierdut cu 3-2!

8-bRobert Nuţu a dictat 3 penaltiuri pentru CSO Văleni, dar echipa gazdă a pierdut disputa cu CSO Plopeni, scor 3-2 pentru oaspeţi! Primul penalty a fost ratat de Toader, însă Cruceru a reuşit să marcheze din respingerea portarului, apoi, Beznea a avut a doua lovitură de pedeapsă de executat. Acesta a marcat, dar penaltiul s-a repetat, a doua încercare fiind eşuată, pentru ca, pe final, Cruceru să transforme al treilea 11 metri, fără ca acest lucru să aducă vreun punct vălenarilor. Plopeniul leagă rezultatele bune, şi acest succes fiind dedicat memoriei celui care a fost vicepreşedinte al echipei plopenare, în Liga a III-a şi a II-a, Vasile Costache (foto), trecut recent în eternitate.