Marian Dima

Prima etapă din Liga B Prahova a adus “tot felul de evenimente”, cel mai răsunător caz fiind consemnat la meciul AS Târgşorul Vechi Stănceşti – AS Potigrafu, scor 0-3, unde echipa gazdă a contestat nu mai puţin de trei jucători de la formaţia oaspete!
Motivul – demonstrat – faptul că fotbaliştii Micu Constantin, Micu Marian şi Ciucă Roberto sunt legitimaţi şi evoluază, în paralel, şi în campionatul Ligii a IV-a Ialomiţa, la echipa Fulgerul Fierbinţi!
Cazul nu este deloc complicat, pentru simplul motiv că primii doi jucători – născuţi în Buftea, cel de-al treilea – bucureştean – nu au carnete pe alt nume, alte date de identificare sau poze diferite, ci, pur şi simplu, joacă în două judeţe, pe carnete diferite, ambele pe numele lor!
Mai mult, conform site-ului AJF Ialomiţa, chiar înainte de partida din Liga B Prahova, jucată duminică dimineaţă, unul dintre ei evoluase, sâmbătă, bine-mersi, pentru echipa din comuna făcută celebră de serialul TV “Las Fierbinţi” (Roberto Ciucă), iar ceilalţi doi (fraţii Micu) au fost suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene…
Conform fişei jucătorului, la AJF Ialomiţa, în “CV”-ul celor doi nu apare nicio echipă din Prahova, ei fiind legitimaţi la Fierbinţi din august 2016, fiind clar că jucătorii amintiţi sunt în culpă, un semn de întrebare fiind şi legitimarea lor la echipa prahoveană. Iar AJF, le va anula astăzi, foarte probabil, carnetele de joc în şedinţa Comisiei de disciplină.