Petre Apostol

Drobeta Turnu Serverin a fost gazda finalelor Campionatului Naţional de Judo la categoria U21, la care au luat parte 274 de sportivi de la mai bine de 50 de cluburi din ţară. Printre protagoniştii competiţiei s-au regăsit şi sportivi de la CSM CFR CSŞ Ploieşti, pregătiţi de Gheorghe Savu (antrenor coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.
Sportivii ploieşteni s-au întors de la campionat cu patru medalii, dintre care una de aur, una de argint şi două de bronz, performanţe la care s-au adăugat trei locuri 5 şi încă cinci locuri 7.
Titlul naţional din palmaresul grupării ploieştene a fost obţinut de către Andrei Baicu, sportiv care s-a impus la categoria 100 kg.
Vicecampion naţional a devenit Răzvan Ciolan, la categoria 73 kg, în vreme ce medaliile de bronz au fost câştigate de Cătălina Şchiopu (52 kg) şi de Denisa Cristea (48 kg).
La o victorie de podium au fost şi Alexandru Comăniţă (55 kg), Marian Tănase (60 kg) şi Codruţa Lungu (48 kg), care s-au clasat, în final, pe locul al cincilea.
Pe locul al şaptelea au încheiat Georgiana Tuţică (48 kg), Andrei Pîrloga (73 kg), Alberto Minigote (66 kg), Claudiu Dinu (90 kg) şi Diana Marcu (70 kg).