Codaşă în Liga B, seria Slănic, echipa Avântul Bertea a ieşit în evidenţă, în tur, printr-un episod neplăcut, unul dintre jucătorii acestei grupări, George Ionică, lovindu-l pe arbitrul Dan Andrei (foto), incident în urma căruia cel mai sus amintit a fost suspendat 2 ani şi amendat cu 1000 ron, de altfel fiind cel puţin la a treia suspendare pentru astfel de ieşiri (incidente violente)!
Arbitrul l-a dat în judecată pe agresor, mai ales că sportivul lovit este „cadru activ într-o instituţie a Ministerului de Interne”, Dan Andrei Ionuţ adresându-se Parchetului, iar în timp ce incidentul este încă în „anchetă”, aşa zisul fotbalist a revenit pe gazon, după jumătate de an, jucând în prima etapă a returului, pentru cei din Bertea!

Potigrafu a pierdut la „masa verde”

Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova a admis contestaţia echipei AS Tg. Vechi Stănceşti, ieri omologând meciul cu Potigrafu, din prima etapă a returului, cu scorul de 3-0 pentru gazde (după ce, pe teren, Potigrafu câştigase cu 3-0). Folosirea celor trei jucători legitimaţi în paralel şi în judeţul Ialomiţa, la echipa Fulgerul Fierbinţi a adus celor din Potigrafu şi o amendă, plus anularea carnetelor de legitimare, pentru cei trei – Micu Constantin, Micu Marian şi Robert Ciucă.