Marcel Marin, Bogdan Chitic

Sâmbăta trecută, în viaţa arbitrului asistent de Liga a III-a şi, totodată, jucător la CS Păuleşti, Costin Pantilimonescu (28 ani), a avut loc un eveniment deosebit, aşteptat de ceva timp. Astfel, „Panti” a semnat cel mai important contract din viaţa sa, alături de aleasa inimii sale, Alina Buharu (28 ani), la Casa Căsătoriilor, din Ploieşti.
După cununia civilă, cuplul i-a invitat pe toţi cei prezenţi la un restaurant din centrul oraşului, la o petrecere „în familie”, care să marcheze frumosul moment. La vară, Alina urmează să-i dăruiască o moştenitoare soţului său, Natalia Elena – numele fiind ales de comun acord de cei doi însurăţei (botezul avand loc in toamna aceasta). „Ascensiunea” familială a lui Costin Pantilimonescu va continua anul viitor, când vor avea loc cununia religioasă şi nunta propriu-zisă, la care vor participa peste 200 de invitaţi.
De menţionat că, la câteva zeci de ore distanţă, Pantilimonescu s-a întors în iarbă, la partida CS Păuleşti – Avântul Măneciu, scor 4-0, reuşind să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, realizând al doilea gol al meciului, printr-o lovitură de cap. Astazi, Pantilimonescu se va afla la una dintre tuşe, în meciul de Liga a III-a, CSU 2 Craiova – Atletic Bradu.