În “războiul rece” cu nuanţe politice, personale, relaţionale, dintre Clubul Sportiv Municipal Ploieşti – “controlat” de o anumită… direcţie politică – şi Primăria Ploieşti, prin edil şi consilierii săi – care au altă “orientare”, singurii care suferă şi au ajuns “un fel de masă de manevră” sunt copiii ploieşteni care doresc să facă sport! Din păcate, aceasta este realitatea: manageriatul slab, dubios, “asigurat” de cei care conduc CSM-ul, “combinat” cu incapacitatea celor care conduc oraşul de a lua deciziile corecte privind finanţarea şi controlul situaţiei, au dus la lucruri ruşinoase, pentru care ambele “tabere” ar trebui “taxate” bine de tot!
Nu e vina copiilor că s-au semnat contracte de sute de mii de euro, care nu pot fi achitate, sau că s-au făcut achiziţii nesăbuite, că în fruntea sportului municipal numirile sunt doar pe criterii politice, că nu se găsesc soluţii pentru finanţare, că s-au făcut compromisuri de tot felul etc.!
De fapt, situaţia sportului ploieştean este ruşinea tuturor celor care acum nu au altceva mai bun de făcut decât să arate cu degetul către celălalt! Sunteţi vinovaţi toţi, nu doar x sau y, iar în loc să rezolvaţi problemele, preocupările sunt tot miza politică, interesele, combinaţiile etc.!