Fără a „băga mâna în foc” pentru această informaţie, dar din surse foarte credibile şi, mai ales, bine intenţionate, se spune că autoritatea locală ploieşteană a decis că… este nemulţumită de rezultatul evaluărilor mărcilor „Petrolul” şi, incredibil, a stabilit să mai facă, o dată, „preţul” simbolurilor fotbalului ploieştean!
Iniţial, în urma evaluării făcute de o firmă din Câmpina (atenţie, un alt zvon spune că „re- re-evaluarea” scutului galben-albastru va fi făcută… exact de acelaşi evaluator, pentru că altul nu s-a găsit), o marcă ar „costa” circa 5000-6000 de lei, preţ care a fost considerat prea mic! Deşi, în acest moment, doar structura sportivă Petrolul 52 ar fi îndreptăţită să deţină aceste însemne, se pare că sunt persoane care fac tot posibilul ca să nu se rezolve nimic prea repede şi echipa care va da barajul pentru accederea în Liga a III-a să fie privată de aceste mărci la înscrierea în campionatul organizat de FRF! Premeditat sau nu, ce credeţi?
Fără a mai discuta că însăşi evaluarea are şanse să devină mai scumpă decât mărcile în sine (s-au plătit peste 20.000 de lei la prima strigare), sperăm că această informaţie nu este reală! Dacă da, atunci, unora ar trebui să le fie ruşine să se uite şi în oglindă… În ochii lui Mircea Dridea, nici nu mai vorbim!