Jucătorii Petrolului pregătesc meciul de baraj cu Dentaş Tărtăşeşti având în program şi un cantonament centralizat, cu o noapte de “cazare” înainte de deplasarea în Dâmboviţa, pentru ca toată echipa să fie odihnită şi conectată la importanţa meciului care va duce gruparea ploieşteană în Liga a III-a. “Nu ne este frică de adversari, nu avem în calcul decât calificarea, dar trebuie să respectăm gruparea dâmboviţeană, pentru că niciun meci nu este dinainte câştigat. Am pregătit lotul de 22 de jucători pe care vom miza, au ieşit din calcul jucătorii care nu s-au mai prezentat la antrenamnete, portarul Chiş şi Ilie Dumitrescu, sper să nu apară alte probleme până la ora meciului” – spune antrenorul Octavian Grigore care va pregăti acest baraj pe stadionul din Pleaşa.

Planuri pentru retur: coregrafie specială cu „temă”!

După prima manşă a duelului cu Tărtăşeştiul, care este programată pe stadionul din Răcari – Dâmboviţa, întreaga suflare galben-albastră se pregăteşte de manşa retur, pe care, la solicitarea clubului Petrolul, Federaţia Română de Fotbal a fost de acord să o programeze în nocturnă, sâmbătă, 24 iunie, de la orele 20,00.
Deja au fost puse în vânzare biletele pentru partida dintre Petrolul şi FC Dentaş Tărtăşeşti, tichetele putând fi procurate de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” şi din reţeaua magazinelor partenere Eventin, preţurile fiind următoarele:

Peluza I şi Peluza II – 5 lei
Tribuna a II-a – 8 lei
Tribuna I – 10 lei
Tribuna 0 – 20 lei

De menţionat că abonamentele emise de către Petrolul 52 Ploieşti pentru sezonul 2016-2017 sunt valabile şi pentru această confruntare, casele de bilete fiind deschise zilnic, până la ora partidei.
Meciul retur se doreşte a fi o adevărată sărbătoare, un spectacol unic pentru cei prezenţi, fanii ploieşteni dorind să “onoreze” recăpătarea drepturilor asupra “scutului galben-albastru”, odată cu câştigarea mărcii, la licitaţia care va avea loc peste câteva zile. Astfel, suporterii pregătesc o coregrafie deosebită, în care mii de scuturi galben-albastre vor fi ridicate deasupra capului de către cei prezenţi în tribune!