Marian Dima

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a acordat drept termen data de 1 iulie 2017 pentru ca echipele care înregistrează datorii din sezonul competiţional 2016-2017 să achite aceste debite.
Neoficial, suma pe care cluburile atenţionate acum o au de achitat trece de 20.000 de ron, în total, poziţia forului de pe strada “Pielari” fiind fermă: cele 6 echipe cu datorii vor fi excluse din competiţii, sezonul viitor, dacă nu vor plăti sumele restante!
Interesant este că pe lista formaţiilor care au restanţe din campionatul recent încheiat se află şi o grupare din Liga A Prahova – CS Măneşti 2013 Coada Izvorului!
Ca urmare a sesizării Departamentului Finanicar Contabil din cadrul A.J.F. Prahova, prin care a fost adus la cunoştinţă coducerii Asociaţiei şi Comisiei de Disciplină situaţia echipelor cu datorii, CSC Berceni, Voinţa Ciorani, CS Şirna Tăriceni, CS Măneşti 2013 Coada Izvorului, Viitorul Predeşti şi Flacăra Mălăeşti au fost notificate cu privire la debitele restante şi termenul de achitare.

Memoriu respins pentru AS Strejnic

Ultima şedinţă a Comisiei de Disciplină a AJF Prahova a avut pe ordinea de zi şi un punct sensibil, în sensul că s-ar fi putut influenţa participarea unei echipe la barajul de promovare în Superligă (AS Strejnic să înlocuiască pe Valea Doftanei la meciul de baraj de mâine, cu Ologeni!).
Cei din Strejnic au reclamat rezultatele celor de la Steaua Mărgineni, echipă care a adunat 3 neprezentări şi ar fi trebui exclusă, sperând la anularea tuturor rezultatelor acestei echipe şi, implicit, schimbarea ierarhiei (Strejnic pierduse chiar în prima etapă a sezonului meciul cu Mărgineni, în timp ce Valea Doftanei obţinuse o dublă victorie). Până la urmă, deoarece s-a constatat că două dintre neprezentări au fost în retur (culmind cu ultima etapă a campionatului), cei din Mărgineni au fost excluşi, dar, conform ROAF (art. 17 alin. 1 lit. b din R.D), doar toate rezultatele jocurilor disputate în returul ediţiei 2016-2017 a Ligii B Prahova, Seria Câmpina se omologhează cu rezultatul de 3-0 în favoarea fiecărei echipe adverse, nu şi cele din tur, care rămân cele stabilite pe teren!
Astfel, Strejnicul rămâne pe locul doi, în ciuda faptului că AS Steaua Mărgineni a fost sancţionată cu excluderea din Campionatul Ligii B Prahova, Seria Câmpina, ediţia 2016-2017.