Petre Apostol

Clubul Sportiv Comuna Berceni a bifat o nouă performanţă la nivel naţional, cu ocazia participării la Cupa României la badminton pentru categoria U13. Desfăşurată la Bucureşti, între 9 şi 11 iunie, competiţia a adunat cei mai buni sportivi din ţară, iar unul dintre elevii antrenorului Adrian Basarabeanu a reuşit performanţa de a urca pe podium la toate probele la care a luat parte.
Dinu Pandele şi-a adjudecat medalii atât la simplu masculin, cât şi la dublu masculin şi la dublu mixt. Cea mai mare performanţă a obţinut-o în concursul de dublu masculin, unde a reuşit să cucerească medaliile de argint, alături de Andrei Coman, de la CSŞ Nr. 6 Bucureşti.
Principali favoriţi ai turneului, cei doi au ajuns în finală după două victorii în două seturi, însă au cedat în ultimul act, în duelul cu a doua echipă favorită, formată din Cosmin Anton şi Cristian Moise, de la CSŞ Nr. 4 Bucureşti, scor 16-21, 22-20.
La simplu, unde a fost cap de serie numărul 7, sportivul de la CSC Berceni s-a impus fără probleme în Grupa F, după care, până în semifinale, şi-a continuat parcursul perfect, fără să cedeze vreun set, învingându-l, în sferturi, chiar pe al treilea favorit, Tudor Matanie (CSŞ Bacău). Însă, în penultimul act, a cedat cu Cristian Moise (CSŞ Nr. 4 Bucureşti, cap de serie nr. 2), cel care avea să câştige Cupa României, scor 19-21, 15-21, prin urmare Dinu Pandele şi-a adjudecat medalia de bronz.
Tot pe a treia treaptă a podiumului a urcat şi la dublu mixt, unde a făcut echipă cu Alexandra Scarlat, de la CSŞ 6 Bucureşti, fiind favoriţii numărul 6. Pandele şi Scarlat s-au calificat în semifinale după trei victorii clare, însă au pierdut în penultimul act, scor 6-21, 8-21, cu echipa care avea să-şi adjudece trofeul, formată din Călin Tudor Turcu şi Anamaria Şerban (ACS Armada Sud Bucureşti/ACS Aztek Bucureşti, cap de serie nr. 2).