CS Mioveni – CS Păuleşti 6-1 (3-0)

Au marcat: Andrei Neagoe (penalty), Gugu, Aiza, D. Ene (2 – unul din penalty), Fl. Lazăr / Pripu.
CS Mioveni: Sima – Tirică, Gugu, Burnea, Ed. Stoica – Mârzeanu – A. Neagoe, A. Cioc, Rădescu, Aiza – Năstăsie. Au mai evoluat: Croitoru – Fl. Lazăr, Traşcu, Ichim, C. Alexe, R. Lazăr, Iamandi, Andor, Pârtea. Antrenor: Florin Marin.
CS Păuleşti: Isar – Ţugui, Pripu, Al. Zamfir, C. Mihai – L. Dumitru, Bărăgan, Pantilimonescu, Arnăutu – Ţânţaru, A. Ciobanu. Au mai jucat; A. Damian, D. Panait. Antrenor: Iulius Mărgărit.

CS Păuleşti a susţinut primul amical al verii, la doar câteva zile după reunirea lotului, adversara, echipa de eşalon secund CS Mioveni, fiind cea care a ofertat gruparea prahoveană pe care, acum mai puţin de un an, o învingea în Cupa României.
Cum gruparea din primul eşalon judeţean prahovean de acum îşi „strânge rândurile”, antrenorul Iulius Mărgărit a ajuns la meci cu un lot de doar 13 jucători (!), câţiva fotbalişti importanţi pentru Păuleşti, cum ar fi Rădulescu, Neagu sau Lungu, fiind plecaţi în concediu, în timp ce Decebal Nae debutase, deja, pentru CS Băneşti, tot sâmbătă. Şi ca să fie „tacâmul complet”, centralul Mladenovici a fost de acord cu solicitarea celor de la Mioveni şi a ţinut reprizele de câte 60 de minute, astfel că, după ce că erau puţini la număr şi la început de pregătire, cu doar un singur antrenament la activ, cei de la Păuleşti au fost bine „storşi” de adversar.
S-a terminat 6-1 pentru CS Mioveni, după 3-0 la pauză (piteştenii deschizând scorul din penalty, după care şi-au mărit avantajul, până la pauză, prin Gugu şi Ayza, în urma unor mari greşeli în defensiva prahoveană), scorul putând fi considerat destul de drastic, pentru că în multe momente cei din Păuleşti „s-au ţinut bine”, reuşind chiar să marcheze golul de onoare prin căpitanul Pripu.
Până la urmă, amicalul poate fi considerat „un antrenament util” pentru cei de la Mioveni, aflaţi în cantonament la Buftea, şi un test „bifat” de către prahoveni, mulţumiţi că „sunt băgaţi în seamă” de echipe de eşalon superior.